dimarts, 12 de novembre del 2013

Blogers d'enoturisme a Falset

Dissabte dia 9, vam ser convidats per l'Hotel-Hostal Sport de Falset a una reunió de blogers d'enoturisme al voltant d'un esmorzar de forquilla i un vi d'Escala Dei. Aquesta s'ha fet, per segon any consecutiu, per cel·lebrar la jornada internacional de l'Enoturisme que es commemora cada any el segon diumenge de novembre. 

Per part de l'Escola d'Enologia, hi vam participar el professor Gerard Codina, com a responsable del blog i l'alumne Montse Escoté com a responsable del Facebook. Tot i que els representatnts de l'Escola erem els menys relacionats amb el sector turístic, vam aprendre d'allò més, tant amb les intervencions de tipus turístic, com les més tècniques, referides a la confecció i promoció de pàgines. 

Val a dir que tot i la seriositat amb la que es treballaven els temes, el bon humor va ser present tota la jornada. De la qualitat de l'esmorzar no cal ni parlar-ne (podeu mirar les fotos).

Prop de les dues vam marxar cap a Escaladei on ens esperaven al celler, tot i que eren en plena feina. Vam realitzar una llarga i agradable visita al celler i vam tastar els seus magnífics vins. 

Una jornada molt interessant, on vam poder retrobar-nos amb vells amics i conèixer persones encantadores i molt interessants. Hem d'agrair sincerament l'amabilitat de la Marta Domènech i de la Ruth Troyano de l'Hotel-Hostal Esport i del Celler Scala Dei per haver-nos obsequiat amb aquesta magnífica jornada.