dijous, 10 d’abril del 2014

Presentació de Marca Enoturisme a Falset

Laura Masramon i Pau Canaleta, van presentar el passat diumenge el seminari Marca Enoturisme que se celebrarà el proper 25 d'abril a Calonge-Sant Antoni dins del festival Vívid.
Després d'una breu presentació del seminari, per part de la Laura, la seva principal impulsora, en Pau, reconegut expert en comunicació ens va obsequiar amb la conferència storytelling per explicar enoturisme. Ens va comentar els punts clau per a que la nostra història enganxi els receptors i els principals errors que s'han d'evitar en aquest tipus d'històries (bàsicament per al cas de videos).
A continuació, la Laura Masramon, somelier i gran experta en vins i enoturisme de l'Empordà, ens va oferir un tast de vins representatius de la ruta enoturística de la comarca.

Els vins tastats van ser:
Blanc dels Aspres de vinyes dels aspres
Gerisena Selecció
Coll de Roses
Finca Malaveïna de Castillo de Perelada
Tant la conferència com el tast van estar de primer nivell. L'única cosa que vam lamentar és que, probablement degut a l'hora, diumenge a les dotze del migdia, l'assistència no va ser la que es mereixia l'acte. Amb tot, i per repetició ens fem aburrits, l'organització per part de la Marta Domènech i el seu equip, va tornar a ser impecable.