divendres, 30 de desembre del 2016

Visita Celler Fuentes a Bellmunt del Priorat

Per acabar la setmana d'activitats els alumnes de l'Escola d'Enologia Jaume Ciurana anaren a visitar el Celler Fuentes a Bellmunt del Priorat.



Ens va rebre Josep Angel l'enòleg del celler i antic alumne de l'escola d'enologia que ens va explicar el projecte on tenen 32 Ha de vinya vella de coster,  60.000 ceps de Garnatxa i altres varietats com Carinyena, Cabernet Sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Garnatxa blanca i Macabeu, actualment elaboren unes 60.000 ampolles a l'any.
 

El Celler elabora quatre tipus de vins, Gran Clos, Finca del Puig, Vi les mines i Gran Clos blanc tots ells vins de guarda amb maceració en bótes de roure francès. En Josep Angel va fa fer una visita molt enriquidora, on els alumnes pogueren aprendre els detalls tècnics de cada una de les vinificacions i debatre al voltant d'elles a la vegada que tastaven cadascun dels vins.

Moltes gracies a Josep Angel i a tots els treballadors del Celler Fuentes per una magnifica visita on els alumnes han pogut experimentar de primera ma l'essència dels vins del Priorat.